Algemene voorwaarden

Algemeen

Tezza Lifestyle Company B.V.

KVK-nummer: 81916256

Btw-nummer: NL862268175B01

BOIP inschrijvingsnummer: 1493771

De Algemene Voorwaarden van Tezza Fashion zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Tezza Fashion. Wanneer u een artikel besteld, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees dit aandachtig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op via info@tezzafashion.com.

Overeenkomst en bestelling

De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Tezza Fashion verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot die tijd is Tezza Fashion eigenaar van de producten.

Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Betaalmethoden

Bij Tezza Fashion kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes.

Als Tezza Fashion per ongeluk een verkeerde prijs op de website heeft vermeld, en het is duidelijk een vergissing, heeft Tezza Fashion het recht om deze aan te passen. Zelfs als u dat artikel al hebt besteld.

Alle productprijzen op tezzafashion.com zijn inclusief BTW. 

Creditcardgegevens worden automatisch via een gecodeerd en beveiligd systeem overgedragen aan de betaalmaster, zonder dat Tezza Fashion of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van een terugbetaling zijn de volledige creditcardgegevens niet zichtbaar.

Levering

Tezza Fashion heeft 1 bezorgmethodes. Met de koeriersdienst van PostNL.

Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt ingevoerd, de verkeerde aflever optie hebt gekozen of niet thuis bent geweest toen PostNL het pakket heeft afgeleverd – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Tezza Fashion u deze extra kosten in rekening.

Tezza Fashion verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Tezza Fashion streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om een of andere reden niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koerierdienst stopt), zullen we u dit zo snel mogelijk laten weten.

Tot het moment van aflevering draagt Tezza Fashion de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid aan u overgedragen.

Houd er rekening mee dat de levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte termijn wordt geleverd, is het niet mogelijk om een claim in te dienen. Tezza Fashion zal er echter altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Garantie

Tezza Fashion geeft 1 maand garantie op de kwaliteit van het product.

Als we het artikel repareren of vervangen, kan dit tot 2 maanden duren.

De garantie vervalt als het product defecten vertoont die zijn veroorzaakt door onjuist gebruik, of als u of anderen wijzigingen in het product hebben aangebracht of hebben geprobeerd, of als het is gebruikt op een manier waarvoor het product niet is bedoeld.