Verkooppunt worden?

Modefabriek | 7 + 8 JULY 2024

Save the date! Op 7+8 juli 2024 is het weer tijd voor de Modefabriek, het grootste fashion trade event van de Benelux, in de RAI in Amsterdam. 

Voor de tweede keer zal Tezza Fashion schitteren op de Modefabriek, dit keer met onze sprankelende lente-zomercollectie van 2025.  

Tezza Fashion in jouw winkel?

Het merk lanceert 2 keer op een jaar een nieuwe collectie. Alle kledingstukken hebben hun eigen statement, zijn rijk van kleur & van hoge kwaliteit.

De kledingstukken worden zelf bedacht en ontworpen, hierdoor is de kleding zeer uniek. Er wordt grondig onderzoek uitgevoerd om de meest actuele stoffen, kleuren en trends te selecteren en de patronen op de stoffen worden met de hand geschilderd. Met de verzamelde informatie over stoffen, trends, kleuren en prints wordt het ontwerpproces voortgezet, waarbij de kledingstukken worden geïllustreerd.

De ontwerpfase van de designs op de tops, T-shirts, sweaters en hoodies begint in een digitale omgeving. Zodra het gewenste ontwerp is vastgesteld, wordt het overgebracht naar ons productieatelier. Deze worden dan geprint of geborduurd.

Dit volledige ontwerpproces resulteert in een unieke collectie.

Is jouw winkel en Tezza Fashion de perfecte match en wil je verkooppunt worden? Dat kan!

Stuur vrijblijvend een mail met de volgende gegevens naar: info@tezzafashion.com

  • Winkelgegevens (bedrijfsnaam, contactpersoon, btw-nummer, KVK-nummer, telefoonnummer & adres);
  • Waarom jij Tezza Fashion in jouw winkel wilt;
  • Hoe je bij ons terecht bent gekomen.

Tot snel in jouw store!