Designs

Alle kledingstukken worden zelf bedacht en ontworpen, hierdoor is de kleding zeer uniek.

Allereerst wordt grondig onderzoek uitgevoerd voor de meest actuele stoffen, kleuren en trends. Het resultaat is een zorgvuldig samengestelde collectie die niet alleen trendy is, maar ook vooruitloopt op de verwachtingen van het seizoen.

Op basis van de verzamelde informatie wordt het ontwerpproces voortgezet, waarbij de kledingstukken worden getekend. Hierna worden de afmetingen toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kledingstukken perfect aansluiten.

Na deze tekenfase volgt de productie van een eerste sample. Aanpassingen worden vervolgens doorgevoerd om tot het perfecte kledingstuk te komen.

De patronen op de stoffen worden met de hand geschilderd. Deze creaties worden gedigitaliseerd en deze prints worden vervolgens verzonden naar het atelier, waar de daadwerkelijke stof wordt gecreëerd.

De ontwerpfase van de designs op de tops, T-shirts, sweaters en hoodies, die worden geprint of geborduurd, begint in een digitale omgeving. Zodra het gewenste ontwerp is vastgesteld, wordt het overgebracht naar ons productieatelier. Deze worden dan geborduurd of geprint.

Dit volledige designproces leidt tot een unieke collectie.